Kik vagyunk?

about vállalatirányítási rendszer

A rendszer fejlesztését a ProdoSoft Informatikai Kft. csapata végzi.

2010-ben a mára meghaladottá vált Kybernos vállalatirányítási rendszer alapelveit felhasználva kezdtük meg a fejlesztést, szorosan együttműködve Dension Kft. és a 77 Elektronika Kft. szakembereivel, akik ezt a rendszert használták. 

A célunk, hogy olyan vállalatoknál vezessük be a PROD rendszert, ahol funckionalitása lefed minden munkafolyamatot, az operátorok szintjétől egészen a döntéshozókig – mindezt úgy, hogy testreszabás nélkül, azonnal használható megoldást adjon.

Ha szeretné, hogy személyesen demonstráljuk a PROD működését az ön üzemében is, kérjen tőlünk egy bemutatót!

Hogyan teszi hatékonyabbá termelését a PROD?

A PROD egy vállalatirányítási rendszer, melyet egy évtizede fejlesztünk folyamatosan, egyetlen egyszerű alapelv mentén: minden funkciót termelő vállalatoknál szerzett valós tapasztalatok, szakemberek visszajelzései alapján alakítottunk ki.

A rendszer így a mindennapi munkában a gyártást vezetők, adminisztrációt és könyvelést végzők keze alá dolgozik – és pontos, valós idejű adatokkal segíti a vezetői döntéshozatalt.

A rendszert elsősorban az elektronikai ipar, az eszközgyártók mindennapi igényeit elemezve építettük fel úgy, hogy a lehető legtöbb feladatot automatizáljuk, ezzel időt takarítva meg.
A PROD így lefedi a komplex vállalati folyamatokat úgy, hogy azonnal használható, hosszadalmas betanulás nélkül.

A PROD…

  • Gyors és pontos keresést biztosít, az alapanyagoktól a számlákig.
  • Logikusan felépített, így egyszerűen kezelhetőek a komplex funkciók is.
  • Természetesen illeszkedik a vállalati folyamatokhoz, mert valós igények alapján fejlesztettük.
  • Az operátoroktól a vezetőkig segíti a munkát.
  • Jelentés-készítőjének támogatásával minden felhasználó saját részletes riportokat készíthet, ezzel támogatva a mindennapi munkát és a vezetői döntéshozatalt is.
  • Ha szeretné részletesen megismerni a teljes, testreszabás nélkül használható rendszer teljes funkcionalitását, ezen az oldalon részletesen megismerhet minden funkciót és azok előnyeit.