A PROD ERP+MES rendszer helyi szervereken fut, aminek számos előnye van. Ezek a vállalatok számára kulcsfontosságúak lehetnek a versenyképesség fenntartásához és a hatékonyabb működés eléréséhez.

Az adatbiztonság, a gyors hozzáférés, a testreszabhatóság, a stabilitás és a költséghatékonyság mind olyan tényezők, amelyek miatt a vállalatok sokszor úgy döntenek, hogy az ERP rendszert saját szervereken futtatják. A helyi szervereken futtatott ERP rendszer lehetővé teszi a vállalatok számára a teljes ellenőrzést és a hosszú távú siker elérését a vállalati környezetben.

Nézzük, miért van ez így!

Adatbiztonság és adatvédelem: Az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, az adatbiztonság és az adatvédelem. Amikor a PROD rendszert helyi szervereken futtatjuk, a vállalat teljes ellenőrzést gyakorol az adatok fölött. Adataik nem kerülnek ki a vállalat falain kívülre, ami csökkenti az adatlopás és a biztonsági incidensek kockázatát.

Gyors hozzáférés: A helyi szervereken futtatott PROD rendszer gyors hozzáférést biztosít az adatokhoz és az alkalmazásokhoz. Nem szükséges a felhő alapú kapcsolat, így a vállalatok képesek adataikat és alkalmazásaikat a legnagyobb sebességgel elérni, ami kritikus fontosságú lehet a gyors döntéshozatalhoz. Testreszabhatóság: A helyi szervereken futó PROD rendszer lehetőséget ad a vállalatoknak a rendszer még teljesebb testreszabására.

Az egyedi igényeknek való megfelelés könnyebbé válik, mivel a vállalatok teljes ellenőrzést gyakorolnak a szoftver felett. Stabilitás és teljesítmény: A PROD rendszer helyi futtatása hozzájárul a rendszer stabilitásához és teljesítményéhez. A vállalati szerverek lehetővé teszik a rendszer erőforrásainak optimális kihasználását, és kevésbé érzékenyek a hálózati problémákra vagy a szolgáltatások kiesésére.

Szabályozások és szabványok: Sok vállalat szigorú szabályozásoknak és szabványoknak kell megfelelnie az iparági vagy a jogi követelmények miatt. A helyi szervereken futtatott PROD rendszer lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy teljes mértékben ellenőrizze a szoftver környezetét, és könnyebben megfeleljen az előírt szabványoknak.

Költségek és hosszú távú megtérülés: Hosszú távon a helyi szervereken futtatott PROD rendszer gyakran költséghatékonyabb lehet, mint más megoldás. A vállalatok saját infrastruktúrájának fenntartása hosszú távon javíthatja a megtérülést.