A
PROD+NOVITAX
rendszer

Teljeskörű vállalatirányítási megoldás

A PROD+NOVITAX

együtt forradalmasítja a vállalatirányítási rendszereket, lehetővé téve a magyar kkv-k számára, hogy a termelési és pénzügyi folyamatokat valós időben, egyetlen integrált platformon kezeljék.

Valós idejű nyomon követés és automatizált könyvelés

A termeléstől az ügyvitelig minden információ azonnal rendelkezésre áll. A PROD erp+mes rendszer támogatást nyújt az anyagi folyamatok optimalizálásához, használatával javítja az üzleti folyamatait, míg a NOVITAX az adatokat közvetlen online adatkapcsolaton keresztül, automatikusan könyveli, ezáltal növelve a hatékonyságot és az adatátvitel pontosságát.

A NOVITAX könyvviteli rendszer előnyei

A NOVITAX funkciógazdag, azonnali automatikus könyvelést biztosító rendszer, amely jogszabálykövető és 30+ éves tapasztalattal rendelkezik. A teljes körű szoftver-lefedettség garantálja, hogy minden ügyviteli szükségletet kielégítsen, míg a szakértői ügyfélszolgálat mindig rendelkezésre áll.

Egyesült szaktudás és technológia

A PROD és NOVITAX együttműködésével egy minden igényt kielégítő, egységes vállalatirányítási rendszer jött létre, amely a kis- és közepes vállalatoknak is lehetővé teszi, hogy versenyelőnyt szerezzenek a gyorsan változó piaci körülmények között.

Kérje ingyenes bemutatónkat!

Ismerje meg a PROD+NOVITAX rendszert – a kkv-k új generációs eszközét
Kapcsolatfelvétel:

Hívjon minket: +36 30 190 2001

Csatlakozzon az elégedett ügyfelek közé, akik már a PROD+NOVITAX rendszer előnyeit élvezik, és éljen azzal a lehetőséggel, amely korábban csak a multinacionális vállalatok számára volt elérhető. Válassza a jövőbe mutató, integrált vállalatirányítási megoldást, válassza a PROD+NOVITAX rendszert!